Bijna weg
Door: Miek en Mul
Blijf op de hoogte en volg Gerard en Mieke
13 April 2008 | Nederland, Fluitenberg
Via deze weg willen we jullie proberen op de hoogte te stellen van onze avonturen in scandinavie.
Mocht je geen mail willen ontvangen dan kun je je zelf uit de maillijst halen, lukt dit niet dan kun je ons ook ff mailen of een reactie plaatsen dan regelen wij t ff.
Zijn er mensen die wel de site willen bijhouden maar geen mail krijgen dan kun je je zelf in de maillijst plaatsen, lukt dit niet,... zelfde verhaal.
Maar de planning staat nu vast! We gaan woensdag ochtend weg, eerst langs Wouter
in het hoge Groningen om ff op de koffie te gaan en de befaamde pannekoeken van zijn moeder mee te nemen!! Jamie!!! Daarna gaan we ontdekken dat er meer is boven Groningen, wat sommige mensen nog steeds niet willen geloven... De reis zal dan gaan door Noord Duitsland naar de boot die ons brengt naar het Deense eiland Sealand waar we onze eerste bezoek hebben gepland en waar we ook mogen overnachten. Dit doen we bij de familie Doldersum welke daar een groot melkveebedrijf hebben. Tot dusver het geplande deel van de reis.
Het verdere doel van onze trip is een goeie indruk op doen van zweden en noorwegen in 2 maanden tijd, subdoelen zijn, onze relatie testen, de duurzaamheid van de bmw testen, gezond en heel blijven, en misschien als het lukt iets voor school op steken.
We gaan dus met Gerard's auto en het is deels stage voor school (onderzoek opdracht)van mieke en deels vakantie, ontdekkingstrip, voor gerard dus vooral vakantie en mieke begeleiden... we gaan proberen te kamperen en mocht dit zich tot een ramp voltrekken dan vluchten we wel hostels of herbergen in. Of Mieke moet haar charmes even laten werken natuurlijk....
We hopen een veel lol te hebben en een mooie tijd daar te krijgen en ook jullie een leuke en goede indruk op te laten doen van onze trip.
Als je wil weten hoe het gerard afgelopen jaar met wouter in Nieuw Zeeland verging kijk dan op genw.waarbenjij.nu, dan kun je al ff een indruk op doen hoe het hopelijk niet gaat verlopen haha.
Kusjes Team Mieke en Gerard!!!!
13 April 2008 - 19:45
Henk En Elly:
We vonden het leuk dat jullie ons vorige zondag vereerd hebben met een bezoek. Nu kennen we jullie beide.
We zullen jullie reis op de voet volgen. Veel plezier en geniet. Groetjes. -
14 April 2008 - 14:23
Yvy:
Hey,
zo, na een heel aantal berichten op mijn waarbenjij site is t nu eindelijk tijd voor een bericht op jullie waarbenjij site!
Ik hoop dat jullie een hele leuke tijd zullen hebben, en als t weer erg slecht is in t hoge noorden zijn jullie altijd welkom in London! of in oxford ;-)...
Liefs -
14 April 2008 - 15:16
Oma En Oma Mul:
We hebben jullie bericht ontvangen en gan jullie volgen hoor, goede reis en de groeten aan Hilde en Wessel -
14 April 2008 - 21:22
Sven:
Zo zeg, dat is wel een gave onderneming! Is jullie Noors/Zweeds al op peil, of redden jullie jezelf in Engels/Duits/...? Hoedanook, heel veel plezier de komende tijd, moet vast wel lukken!
Groeten uit de Rip,
Sven
15 April 2008 - 09:28
Mariëlle:
Hey!!
Wow, gaaf man!
Ik wens jullie onwijs veel plezier:)
Geniet er van!
grtz,
Mariëlle -
15 April 2008 - 09:34
Anouk:
Heel veel plezier Miek en Mul! Jullie zijn vast en zeker een super team ;)
Groetjes! -
15 April 2008 - 11:51
Rene:
volgens mij gaan jullie een zeer leuke tijd tegemoet!! geniet er van zou ik zeggen!!
gr rene -
15 April 2008 - 13:19
Martijn:
Hey Mieke en Gerard,
Heel veel plezier. Zal deze site zeker in de gaten gaan houden :)
Goede reis he! -
15 April 2008 - 17:21
Marieke:
Heee!
Heel veel plezier daar!! En ik ga jullie spannende verhalen wel volgen natuurlijk!!
xx Mariek -
15 April 2008 - 17:45
Pipje En Pa:
Hoi.
Een hele goede tijd in scandinavie. Geniet ervan. Gerard let goed op Mieke en Mieke pas goed op Gerard. We volgen jullie ervaringen. -
15 April 2008 - 18:13
Bas:
nou gasten, een hele goeie tijd. En ook vanaf Morinel 76 houden we jullie in de gaten -
16 April 2008 - 09:09
Wouter, Yvonne, Nico:
Ha reizigers,
Dat 'hoge noorden'is alvast gelukt! Je ziet het, zelfs bij een trip naar Scandinavië gaat er niets boven Groningen!!!
wij zijn benieuwd of jullie onderweg nog veel panne(n)koekenhuizen zullen tegenkomen...
Goede reis en tot schrijfs!
17 April 2008 - 13:39
Hobbel:
Het is hier prachtig weer in Dronten en de rust is onnatuurlijk IK MIS JULLIE NU AL! (beetje dan) -
19 April 2008 - 13:41
Hugo, Marije En Kids:
Hoi Hoi, Hoe is het daar!! Mieke je wordt hier nu al gemist!!!! Heb zelfs vandaag geen kaas genaakt....
Heel veel plezier samen. xxx Van allen -
19 April 2008 - 21:00
Bianca:
Leuk weer, zo'n weblog. Hoop dat jullie er van genieten.
groetjes Bianca -
20 April 2008 - 10:47
Barend En Tineke:
Hallo Gerard en Mieke,hoe is het daar,lekker geslapen bij Hilda en Wessel,hebben jullie Kopenhagen ook onveilig gemaakt?Wij zijn er nog nooit geweest.Vanmiddag gaan we Stefan aan moedigen bij de cascaderun.Veel plezier in het hoge noorden en tot horens.